Tre goda rätter och ett avslut med lite smått och gott och ett underbart amarone-vin.
Förrätt:
Halstrade pilgrimsmusslor med potatis- och jordärtskockspure. Garnerat med lite dill.
Varmrätt:
Bouillabaise. Fransk fisk- och skaldjurssoppa med lax, torsk, blåmusslor och räkor. Smak av saffran, fänkål och timjan. Till det bröd och vitlökscremefraiche.
Efterrätt:
Daimglass med björnbär och Grand marnierchoklad.
Amaronetilltugg:
Kielbasa, smakfullts vitlöksost, bröd, vindruvor och björnbär igen.
Nöjd.
2 kommentarer:
Men SLUUUUUUUTA!!
Hur mycket ska du ha för ingredienserna och en resa t/r till götet?
Har en liten känsla av att det blir billigare om du gör det själv ;)
APLÄTT att göra men svinagott. Jag garanterar det :)
Skicka en kommentar