lördag 18 februari 2012

Bord för två

Vilken kväll!

Tre goda rätter och ett avslut med lite smått och gott och ett underbart amarone-vin.

Förrätt:
Halstrade pilgrimsmusslor med potatis- och jordärtskockspure. Garnerat med lite dill.

Varmrätt:
Bouillabaise. Fransk fisk- och skaldjurssoppa med lax, torsk, blåmusslor och räkor. Smak av saffran, fänkål och timjan. Till det bröd och vitlökscremefraiche.

Efterrätt:
Daimglass med björnbär och Grand marnierchoklad.

Amaronetilltugg:
Kielbasa, smakfullts vitlöksost, bröd, vindruvor och björnbär igen.

Nöjd.















2 kommentarer:

paulina sa...

Men SLUUUUUUUTA!!
Hur mycket ska du ha för ingredienserna och en resa t/r till götet?

Matfabriken sa...

Har en liten känsla av att det blir billigare om du gör det själv ;)

APLÄTT att göra men svinagott. Jag garanterar det :)